Speel-O-theek

Uitleen-denkspellen van de Speel-O-Theek.

DOG SMART

Onder de (9) holle blokjes liggen de beloningen. De blokjes staan verzonken in de ondergrond. De hond moet ze echt met de bek optillen, met de poot omgooien lukt niet. Als de hond het goed doorheeft kunt u de beloningen onder de blokjes afwisselen, zo blijft het een verrassing. Verkrijgbaar in twee maten.

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

BRAIN TRAIN

Onder de houten doppen kunt u wat lekkers verstoppen en de hond moet gaan kijken hoe hij bij het lekkers kan komen!

Dit spel is bedoeld voor kleine honden onder de 12 kilo

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk.

DOG FIGHTER

 

De Dog Fighter is een zeer doorslaand succes bij veel honden (en katten)! In dit klaverblad worden 7 houten "hoedjes" geplaatst. De hond moet deze "hoedjes" eerst verschuiven naar het sleutelgat voordat ze opgetild kunnen worden. De richting waarin de hoedjes verschoven moeten worden verschillen, daarom is hij erg leuk. Ook kunt u het moeilijker maken door de twee blokjes in de sleutelgaten te zetten zodat de hoedjes geblokkeerd worden, de hond zal eerst het blokje moeten optillen. Er worden twee blokjes bijgeleverd en 7 hoedjes.

Moeilijkheidsgraad: Medium

DOG BRICK

Dit spel is erg leuk om mee te beginnen, je kan het makkelijk maken door de schuifjes verder open te zetten of juist moeilijker door d.m.v de los te bestellen blokjes de schuifjes te blokkeren.

Onder de schuifjes zijn er ronde uitsparingen in het hout gemaakt om daar de beloning in te verstoppen. Door met de poot of snuit de schuifjes te verplaatsen kan het lekkers gevonden worden.

Moeilijkheidsgraad: Medium

DOG DOMINO

Dit spel is een combinatie van de Dog Brick en de Dog Fighter. De hond moet de kunststof schuifjes wegschuiven en dan kan de hond het hoedje naar binnen schuiven zodat hij bij het lekkers kan komen.

Tip: met een los blokje (die kunt u gebruiken vanuit de Dog Smart groot) erbij kunt u de zwarte schuifjes vastzetten, deze zal de hond eerst moeten oppakken voordat hij/zij ermee verder kan gaan.

Moeilijkheidsgraad : Medium

Voorwaarden Speel-O-Theek

Terug naar boven