Wat kost een cursus bij HDC De Loop

Puppycursus

€   60,--

10 Lessen

Gehoorzaamheid Beginners

€   65,--

10 Lessen

Gehoorzaamheid Gevorderden 

€   65,--

10 Lessen

SGH

€   65,--

10 Lessen

Behendigheid

€ 150,--

Lidmaatschap*

Hoopers

€   75,--

12 lessen

Sport & Spel 1

€   75,-- 12 lessen

Speuren

Detectie

Privé les voor leden en cursisten

€ 150,--

€   75,--

€   15,--

10 lessen

10 lessen

half uur

Inschrijfgeld * 

    10,-- 

 

Privé les voor niet leden en cursisten         €    75,--        voor 5 lessen van half uur + € 10,-- inschrijfgeld

Voor het volgen van een cursus schrijft u zich eenmalig in door middel van het inschrijfformulier de kosten hiervoor zijn € 10,--.

De kosten voor een cursus kunt u vinden in bovenstaand overzicht. 

Lidmaatschap*:


Wilt u een hondensport volgen bij H.D.C. “de Loop” dan dient U lid te worden van H.D.C. ”de Loop” door het invulling van het inschrijfformulier en betaling van het lidmaatschap en het inschrijfgeld.

Het lidmaatschap bedraagt € 150,00 per jaar per combinatie. Bij een tweede hond en/of cursus/lidmaatschap krijgt u een korting van 50% op het goedkoopste onderdeel en/of laatste aanmelding.

U gaat een lidmaatschap aan voor één jaar. Aan het eind van het jaar wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd in een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. Indien u uw lidmaatschap wilt beëindigen dient u dit in november per email of schriftelijk aan ons kenbaar te maken.

Bij tussentijdse opzegging ontvangt men geen teruggave, geheel of gedeeltelijk, van het cursusgeld en/of lidmaatschap, c.q. het inschrijfgeld.

Inschrijfgeld*

Voor het inschrijven betaald U het bedrag van€ 10,--.  Wanneer u langer dan 6 maanden geen cursus/hondensport meer bij H.D.C. “de Loop” hebt gevolgd en u wilt weer een cursus of hondensport bij ons volgen dan dient u zich weer opnieuw in te schrijven.

 

 

Terug naar boven