Speuren


Doe je hond (en jezelf) een plezier: ga praktijkspeuren!


Praktijkspeuren, de naam zegt het al….het is speuren in de praktijk! Bij het Praktijkspeuren maken we gebruik van de natuurlijke driften van de hond. Hij speurt van nature en dat is natuurlijk erg fijn want dan hoeven we de hond ook niks te leren. Bij het Praktijkspeuren bepaalt de hond zelf hoe hij speurt. Speurt hij met z’n kop omhoog? Speurt hij met z’n kop laag bij de grond? Het mag allemaal, hij bepaalt of hij de geur heeft (ruikt) waar hij op loopt, het wordt de taak van de handler (geleider) om de hond te leren ‘lezen’ of hij nog wel de geur heeft die hij moet volgen. Lees het hele artikel bij de downloads

Onze hondenschool biedt op de zaterdagmorgen 10 lessen aan o.l.v. Tjeerd Wiersma voor  € 150,--De tijden zijn van 9.00 uur tot uiterlijk 11.30 uur. De locaties zijn afwisselend.Sterrebos in Roden of industrieterrein in Leek. Deelname maximaal 4 personen met hond.

Benodigdheden: Speurtuig, lange lijn van ca. 10m., belonings brokjes en speeltje, lapje of oude sok met jouw geur en voor jezelf stevige schoenen of laarzen. Opgaves via de website of mail naar info@hdcdeloop.nl.


PRIJZEN: Klik hier

Aanmelden:Klik hier

Tijden: klik hier

Terug naar boven